Vänsterns studentförbund blir Vänsterns studentförening

VSF Stockholm kommer nu i februari att genomgå en omorganisering. Från att tidigare ha varit en del av Vänsterns studentförbund, kommer vi nu att bli en branschförening inom Vänsterpartiet Storstockholm. Rent praktiskt innebär detta att vi nu kommer byta namn till Vänsterns studentförening och även byta logga. Vår verksamhet kommer däremot fortsätta som vanligt. Vi kommer fortsätta arrangera föreläsningar, studiecirklar samt ställa upp i kårval men nu alltså som en del av en annan organisation.

Den 25 februari kl 16.00 i seminarierum D307 (Södra huset) har Vänsterns studentförening sitt konstituerande årsmöte, då vi formellt kommer starta upp den nya branschföreningen. På mötet kommer vi också gå igenom vad vi ska göra under vårt kommande verksamhetsår. Efteråt kommer vi hålla en kortare föreläsning om hur kårpolitiken på SU fungerar och då även prata om hur vi i VSF tar kampen för ett rödare, grönare och mer inkluderande universitet.

Vill ni ha mer information får ni gärna följa oss på Facebook eller så kan ni mejla oss på vsfsthlm@gmail.com Vi jobbar på att ta fram en ny hemsida också, men till dess får ni all nödvändig information via vår Facebook.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Lämna en kommentar