Feministiskt forum på lördag, VSF har en programpunkt

På lördag (5:e maj) genomförs feministiskt forum i ABF-huset. För första gången har VSF en egen programpunkt. Under rubriken ”Ta kroppen tillbaka!?” leder Kajsa Ekis Ekman en diskussion om kropps- och skönhetsideal. Platsen är Katasalen och tiden är 15:45-17:00.

Medverkande:
Deidre Palacios, jobbar som informatör för RFSU och RFSL och studerar socialantropologi, Startade kampanjen ”Ta håret tillbaka!” på Facebook där över 15 000 människor gick med.
Samira Ariadad, filosofistudent och skribent (i bl.a den anarkistiska tidskriften Brand och medförattare till antologin Ätstört).
Maria Lönn, som skrev sin masteruppsats i genusvetenskap om avkolonialiserad produktion av skönhet och rasifierad femininitet. Lönn medverkar också i Ätstört.

OBS! Samtalet är öppet för alla som har någon form av tillfällig eller bestående erfarenhet av att defineras/positioneras som kvinna; enligt sig själv, någon annan, samhället eller staten.
Det pågår en diskussion om separatism som feministisk metod i VSF Stockholm. Vi uppmuntrar deltagarna att diskutera temat för detta samtal även med sådana som inte deltar.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s