En händelserik helg blev starten på en händelserik vår

Vid tuben symboliskt uppställda tält mot bostadsbristen, extrema köer på campusbokhandeln och snö. Det finns inte längre några tvivel, vårterminen är här.

Och med vårterminen fortsätter vi vår kamp. Vi har redan hunnit med två möten och en studiecirkelträff, men det var först nu i helgen vi drog igång på allvar. Under helgen var 11 av VSF Stockholms aktivister på VSFs förbundskurs tillsammans med kamrater organiserade vid andra lärosäten i Sverige. Vi deltog i workshops om allt från hur man sköter ekonomin i en förening till hur man genomför häftiga aktioner, fick lyssna på Aron Etzler om hur högern skapat en borgerlig hegemoni i Sverige, besökte Norrköpings stadsmuseum samt Arbetets museum för att lära oss om arbetarklassens historia och sist men inte minst så startades VSFs landsomfattande kampanj ”Utbildning är en rättighet – inte en handelsvara!”. Vi har redan hunnit få ut ett hundratal kampanjtidningar och mer kommer det bli.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Fliken ”Kalendarium” är nu uppdaterad med ett antal av de aktiviteter som föreningen kommer genomföra under vårterminen, denna lista är dock inte komplett då vissa aktiviteter saknar tid samt plats, andra aktiviteter saknas helt, men alla är varmt välkomna att delta.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Aktivitetsrelaterat, Bildreportage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s