Kom med och bilda Psykologer utan gränser

VSF vill tipsa om ett intressant möte på lördag 11/9. Det anordnas av Vänsterpsykologerna, som skriver så här om det på sin hemsida:

Vänsterpsykologerna arrangerar ett andra öppet möte som ett nästa steg i bildandet utav Psykologer utan gränser i Sverige. Vid förra mötet diskuterades frågor som rörde sig på alla nivåer; från ideologi till konkreta aktiviteter och dagsfrågor, t.ex. vad är psykologins och psykologens roll i ett kapitalistiskt samhälle och vad skulle den kunna vara?

Som bakgrund till diskussionen låg en presentation utav Psicología sin fronteras arbete i fr.a. Spanien. Dessa har en agenda med ledord såsom solidaritet och rättvisa. Vad vi vill att Psykologer utan gränser ska vara i Sverige är upp till oss.

Även ni som inte är psykologstudenter eller verksamma psykologer är välkomna.

Vi kommer att arbeta i en s.k. Operativ grupp med hjälp utav bl.a. Sören Lander som är verksam psykoterapeut med gruppanalytisk inriktning.

Lördagen 11 september

Kl 10-15

Hörsal B5, Stockholms universitet.

—————————————————
Från Konfliktportalen.se: Hans Norebrink skriver Solidarisk lycka, Anders_S skriver Föräldraförsäkring och det personliga valet, L. O. K. Ejnermark skriver Lena Mellin i farten igen, Lukas Löfling skriver Grön omställning viktigt för Vänstern i Heby, Vida Latina skriver Röstningstips

För mer vänsterbloggar besök http://www.konfliktportalen.se.

<strong>Från Konfliktportalen.se:</strong> Hans Norebrink skriver <a href=’http://feedproxy.google.com/~r/Svensson/~3/7LPtudl8gvQ/’>Solidarisk lycka</a>, Anders_S skriver <a href=’http://feedproxy.google.com/~r/Svensson/~3/bo_iL0ZzaIU/’>Föräldraförsäkring och det personliga valet</a>, L. O. K. Ejnermark skriver <a href=’http://ejnermark.blogspot.com/2010/09/lena-mellin-i-farten-igen.html’>Lena Mellin i farten igen</a>, Lukas Löfling skriver <a href=’http://lukas-lofling.blogspot.com/2010/09/gron-omstallning-viktigt-for-vanstern-i.html’>Grön omställning viktigt för Vänstern i Heby</a>, Vida Latina skriver <a href=’http://vidalatina.wordpress.com/2010/09/06/rostningstips/’>Röstningstips</a><p>För mer vänsterbloggar besök http://www.konfliktportalen.se.</p&gt;
Annonser

4 kommentarer

Under Annonser

4 svar till “Kom med och bilda Psykologer utan gränser

  1. Ping: Dom ljuger

  2. Ping: Vad är fascism? Egentligen? – Autonoma Kärnan

  3. sylwia czarnocka

    vill få mer info (infobrev eller liknande)

  4. Ping: IDÉHISTORIA 1900-TALET. 3 SEXDEBATT « Salka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s