Tillsammans vi smider vår kunskap, vårt vapen

Förra helgen reste 10 medlemmar i VSF Stockholm till Malmö för en förbundskurs inför vår kommande kampanj om studentekonomi och studenters bostadssituation. Den kommer heta Råd att leva, rätt att bo! Det är piss att samhällets rikaste idag snor våra pengar så vi inte har råd att leva och vår rättighet till bostad uppfylld. Detta kan vi studenter bara ändra på tillsammans. VSF står alltid på folkets sida i klasskampen och kommer i vår göra sitt bästa för att inspirera studenter från vanliga hem till kollektiv handling.

På kursen deltog kamrater från hela landet, och att träffa dessa var kanske höjdpunkten med det hela. En del intensiva men givande studier och diskussioner inför kampanjen hanns med. Vårt kära VSF Göteborg skriver så bra om helgen att ni kan läsa deras rapport.

Från Konfliktportalen.se: andread0ria skriver Korrekt, PJ!, Jinge skriver En Ekorres bekymmer, domljuger skriver Urban Outfitters kommer förlora den här striden, Anders_S skriver Operation Adam knäckte Balkanrelaterat knarknätverk, Kaj Raving skriver Krävde schyssta villkor – får sparken, L. O. Kristoffer Ejnermark skriver Köp av kropp = lönearbete

Annonser

1 kommentar

Filed under Aktivitetsrelaterat, Bildreportage

One response to “Tillsammans vi smider vår kunskap, vårt vapen

  1. Pingback: Om hur den lilla fan rörde om i grytan « Dom ljuger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s