Stoppa massinvandringen av isbjörnar!

polar-bear-1

Isbjörn som attackerar västerländsk kvinna – en allt vanligare syn.

Vi i VSF Stockholm gläds åt att Jimmie Åkesson lyft frågan om isbjörnarna som håller på att ta över Sverige i allmänhet och Malmö i synnerhet. I denna artikel berättar han om möjligheterna till en invasion av isbjörnar i Sverige. Stödet för Jimmies utspel har inte låtit vänta på sig, bland annat har en Facebook-grupp bildats i ämnet.

Varför bör dessa vitmuskiga typer egentligen hållas utanför våra gränser? För det första har vi inte råd. Om isbjörnarna kommer hit och lever på våra skattepengar kommer snart skattkistan att vara slut. För det andra måste vi reglera invandringen av isnallar så att vi kan lära dem svenska seder i lugn och ro, utan att vår kultur konkurreras ut av den polara kulturen.

Alltså, sätt stopp för invandringen av nallarna, och lär de som redan kommit hit att bli riktiga svenskar! Vi måste lära dem, att i Sverige har vi respekt för våra medmänniskor och medbjörnar, man kan inte bara ta vad man vill ha. Vi måste lär dem, att vid våra köksbord äter man pannbiff med lök, inte rå pingvin. Vi måste lära dem, att här i Sverige så tvättar man sig dagligen, och man bajsar definitivt inte i badkaret.

Om inte massinvandringen av isbjörnar tar slut nu är det bara en tidsfråga innan det blir lag på att våra barn ska klä sig så här.

Bevara det svenska – stoppa massinvandringen av isbjörnar nu!

/Olle

Annonser

1 kommentar

Under Artiklar

Ett svar till “Stoppa massinvandringen av isbjörnar!

  1. ÄNTLIGEN någon som vågar säga som det är! Bevara Sverige isbjörnsfritt! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s