Anton Abele till riksdagen 2010!

Anton Abele har enligt uppgift hyrt in Killinggänget för att ge sin valkampanj en modern och ungdomlig inramning. Vi i den postironiska generationen tackar Anton för detta guldkorn och hoppas på fler reklamfilmer. Samma uppgift menar att Antons näst film kommer att heta: ”Stoppa allting dåligt i samhället”. I den kommer Anton, med samma glimt i ögat, att berätta om att han kommer att avveckla samhällets dåliga sidor, om han bara kommer in i riksdagen det vill säga. Faktum är att han snart är klar med motionen som kommer att yrka på en total avveckling av allt otyg.

/Olle

PS. Denna post baseras på fiktiva uppgifter. Dessa vägrar vi att röja, med hänvisning till källskyddet DS.

Annonser

4 kommentarer

Filed under Annonser

4 responses to “Anton Abele till riksdagen 2010!

 1. Edvin

  Haha, stor humor!

 2. Carolina

  Aahhh, vad är det där för en människa?! Men är det inte en statlig tröja jag ser? Johnny Munkhammar, buss på honom! Nån jävla ordning får det väl vara i ett parti? http://planka.nu/nyheter/2009/07/21/klipp-fran-tv4-och-p3-samt-pressmeddelande-om-krisen-i-kollektivtrafiken

 3. Jag trodde faktiskt att klippet var en parodi från någon skojfrisk människa. Jag tänkte att ”så konstigt kan man inte tala och så löjllig röst har man inte”. Dessutom gav hela situationen intrycket att det var parodi.

  Men sedan såg jag att det tydligen var på riktigt…!

 4. Emil

  Riktigt skönt. Mycket mer genuint konstlat blir det inte. Gillar inte minst sista delen på det trendiga temat ”förändring”, lite som:

  ”I say to the American people it is time to pray and to defend the rights of the American people and I ask the American people to trust their president in the action he is about to take on behalf of the American people.”

  För övrigt verkar den som lagt ut klippet begärt att vi inte ska få ha det ”inbäddat” på vår sida längre. Men är man vän av ordning så är man väl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s