Bokbordsrapport 14/4

(Obs. Detta inlägg kommer att kompletteras med ett bildreportage, håll utkik!)

Idag var vi ett gäng glada VSFare som gav sig fan på att jobba bort påskmatens bedrövliga inverkan på kroppsformen med ett pass aktivism.

Först ut var vårt studieutskott som gjorde ett antal riktade flygbladsutdelningar om vårt möte med Ali den 20/4. Med andra ord ställde de sig utanför de klassrum, ifrån vilka ekonomistudenter av olika slag strömmade ut, och informerade om vårt möte.

Sedan ställde vi vi upp ett bokbord utanför bibblan där vi delade ut mer flygblad om vårt möte samt saluförde den socialistiska tidskriften socialistisk debatt. Man märker att det budskap som finns på flygbladen, att nationalekonomi är en borgerlig diskurs, är väldigt provocerande för vissa unga herrar i lite för stora kläder. Dock är det väldigt få av rikemansungarna som vågar börja jiddra när vi är ett gäng – det kollektiva agerandet visar återigen sin överlägsenhet över det självtillräckliga. En kille med Paul Smith-skjorta försökte pressa fram ett hånskratt när han erbjöds vår information, men det lät mest som en grymtning i våra öron.

När merparten av oss delat oss nöjda valde några av oss att mangla upp ett femtiotal affischer, för att understryka att vår närvaro på universitetet är att räkna med.

VSF Stockholm fortsätter att vandra framåt på väg mot en vital och dynamisk studentrörelse.

/Olle

Annonser

2 kommentarer

Filed under Aktivitetsrelaterat

2 responses to “Bokbordsrapport 14/4

  1. Robban

    You go VSF Sthlm!

  2. Pingback: Lite bilder… «

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s