Satans mördare!

Se aktuell film här.

Vad ska man annars kalla de engelska poliser som brutalt knuffar omkull en gubbe strosar helt fredligt med händerna i fickorna?

Det som gör mig så jävla förbannad är att poliserna endast ligger risigt till av den anledningen till att deras offer denna gång är ”oskyldig”. Men vad är han oskyldig ifrån?

Det är uppenbart i det oskyldighetsbegrepp som florerar i de upprörda medierna att det innefattar att man INTE har demonstrerat. Har du INTE protesterat mot att världens makthavare planerar att råna sina medborgare på tusentals miljarder för att rädda sina nyliberala fuskbyggeekonomier istället för att börja om på nytt, då förtjänar du INTE att utsättas för dödsmisshandel.

Visst känns det tryggt?

/Olle

Annonser

2 kommentarer

Filed under Artiklar

2 responses to “Satans mördare!

  1. Adam

    Hmm. Ofta tänker man att s.k. ”proffsdemonstranter” överdriver polisens brutala agerande men såna här grejer gör fan t.o.m. en soffliggare förbannad. Bra att det filmades så oinsatta får svart på vitt om vad som sker. Detta plus filmerna med polisbrutalitet i Barcelona nyligen (http://www.youtube.com/watch?v=4XZXOHK5bYo) har iaf fått mig att tänka till. Polisen spelar en sån roll i ett sånt system att dom alltid kommer vara jävligt brutala när det bränner till, när folk protesterar på allvar mot orättvisor osv.

  2. Olof

    Fy fan vad vidrigt. Det är mord. Usch.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s