EXTRA EXTRA! Bokbord slutade i propagandafest!

Idag hade VSF Stockholm ett extrainsatt bokbord med anledning av alla kampanjer vi för parallellt vilket kräver att man tar i lite extra för att göra sig hörd.

Förutom att vi saluförde den socialistiska tidskriften Socialistisk Debatt, delade vi även flygblad så det stod härliga till.

Vi började med att dela ut en bunt tidningar som vi stödköpt. När dessa tog slut började vi dela ett flygblad som gör reklam för vårt möte med Ali Esbati den 20/4. Dock tog även dessa slut efter en stund och vi gick över till vårt material om bemanningsföretagens skumraska verksamhet. Men, även dessa tog efter en stund slut! Vi letade i propagandasäcken och hittade 50 flygblad om att öppna upp universitetet, men dessa var slut på bara någon minut. Då började vi beta av en gammal pamflett om studenters bostadsbrist, som förvisso har helt inaktuella kontaktuppgifter men som ändå är väldigt vettig till sitt innehåll. Schwupp sa det, och även dessa var ett minne blott. Då hittade vi ytterligare en gammal gammal pamflett som en forntida förbundsstyrelse tryckt som heter ”Släpp in arbetarklassen på universitetet!”, även denna med helt inaktuella kontaktuppgifter men med ett desto mer aktuellt innehåll.  Denna manglade vi ut så att det stod härliga till.

Till slut var vi helt färdiga. Då gick vi på lunch (men satte upp ett antal affischer på vägen).

Liberalerna styr tidningarna, teven, tankesmedjorna och de allra flesta tidskrifterna. Vi har bara vår egen kraft att lita på. Men vi har lärt oss att man kommer ganska långt med den.

/Olle

Annonser

7 kommentarer

Filed under Aktivitetsrelaterat

7 responses to “EXTRA EXTRA! Bokbord slutade i propagandafest!

 1. Skrbie

  Haha bra jobbat kamrater 🙂 Kul med så mkt aktivitet och så mkt info på hemsidan.

 2. Kul! Bra jobbat. Jag blir bara mer och mer övertygat om förträffligheten i att stå på stan och dela flygblad och snacka politik med människor. Hoppas VSF:s glada rapport inspirerar massa studenter, ungdomar och inte minst vänsterpartister runt om i landet.

 3. niklas

  bra jobbat hörni 🙂

 4. vsfstockholm

  Tack alla! Vi lovar att fortsätta i samma stil 😉

  Marita: Du har så rätt. Vi kan liksom inte lita på att DNs ledarsida helt plötsligt börjar skriva rättvist om oss. Däremot kan vi lita på att folk vi mötet på gatan inte är dumma i huvudet utan lyssnar på vad vi har att säga. Vi måste bara våga göra det också.

 5. jesperberglund

  Ey, inte dissa gamla FS.

 6. vsfstockholm

  Tjena Jesper!

  Det gör vi ju inte på något sätt. Det enda vi ville ha sagt var att de gamla pamfletter vi delade ut var mycket inaktuella till sina kontaktuppgifter, bland annat för att de togs fram av förrförrförra (?) FS.

  Som sagt så är pamfletterna till sitt innehåll, och de som tagit fram dem skall belysas som eviga hjältar i klasskampen.

  /Olle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s