VSF på frammarsch

I veckan har VSF varit mycket aktiva ute på Stockholms universitet. I måndags ställde vi upp ett bokbord utanför biblioteket där vi informerade studenter om vår socialistiska studentrörelse samt bjöd på godis och diskussioner för de som ville ha.

En lustig detalj var att även SATS hade ställt upp ett bokbord bredvid oss. SATS har visat framfötterna de senaste veckorna på universitetet genom att trackassera studenter vid sina läsplatser genom att pracka på dem skit (hur fräck får man bli, det är vår arbetsplats era jävlar!). Extra skönt kändes det då att vår samling tycktes störa deras verksamhet då det var vår aktivitet och inte deras som ramade in ytan.

I onsdags var det tänkt att den israeliska mördarmaskinen skulle komma till universitetet för att propagera sin syn på massdödandet. Vad de inte hade räknat med var att ett motstånd skulle infinna sig. VSF delade ut 150 flygblad vid entrén till mötet och väl därinne markerade andra aktivister att hans skitsnack inte var okej. Han fick en sko och en bok kastade mot sig. I vanlig ordning har liberala bloggare förfasats över denna handling. Dessa pratar dock med lik i munnen, de stödjer massdödande och det säger allt om dem. Alla vet varför skon kastades – de ska inte komma undan med att de mördar barn, inte ens när de är tusentals mil från slakten.

/Olle

Andra bloggar om händelsen: Nilsson, Röda malmö, Svensson

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Aktivitetsrelaterat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s